7876 8672 - Denne side er et produktkatalog og linker til shops med produkterne [email protected]
Vælg en side

Få struktur i hverdagen med de rigtige redskaber omkring dig

Kalender
Outlet og Udsalg på Computere

Struktur er noget vi alle på den ene eller den anden måde har brug for at have i det daglige, men alligevel kan det være svært at lære hvilken struktur vi trives bedst med at have os, for der er forskel på hvad vi hver især har glæde af.

Måske det er ved at være tid til mere struktur og orden i det daglige

Måske du ikke finder dig selv som en person der har brug for vanvittig meget struktur, fordi du ser dig selv som den mere spontane ildsjæl der tager en dag ad gangen, men faktisk har det vist sig at rigtig mange ikke har nogen anelse om hvor vigtig struktur er for dem, før at de har prøvet at mærke forskel fra livet i spontanitet til livet med struktur og orden.

Det behøver ikke at være nogen hæmsko at kræve struktur og orden og du skal derfor ikke være bange for at indordne din måde at leve på, efter en mere struktureret måde. Som regel vil det kun fungere at være flyvsk og uden så meget forudsigelighed, når man trasker alene afsted igennem livet, for med det samme der kommer familie og børn ind i billedet er det et must for at få alle til at trives, at have mere orden og styr på sagerne.

Der findes mange måde at føre en struktureret hverdag og hvis du på stående fod ikke er helt sikker på om du overhovedet har brug for andet end den lidt mere løse tilgang til tingene og tiden, så vil din måde at skabe en smule struktur ret sikkert være ved hjælp af nogle post it og en kalender på bærbaren, der plinger når der er vigtige aftaler der skal huskes.

Hav styr på starten og slutningen – så er du stadig en fri fugl derimellem

Er du nået dertil i dit liv, hvor du godt kan se at det hele sejler lidt mere end hvad der burde sejles, så er det måske netop nu hvor du skal finde en god metode for dig selv. Måske du lidt for mange gange har stået med en sur chef, fordi du har glemt et par vagter og er kommet for sent og at det er det der afgør for dig at du er nødt til at finde på noget nu og måske du bare kan mærke at du ikke kan slappe af i så lidt struktur.

En god måde at skabe struktur er at starte med at se på hvordan din dag skal starte og hvordan den skal slutte. På denne måde har du stadig frit spil imellem starten og slutningen.